Over

be advised by me?

“Me” is Dave Bogaerts, 38 jaar, partner van Kathleen, papa van Lore en Stijn en ondertussen meer dan 15 jaar waardevolle ervaring in HR.

Mijn carrière startte ik bij BACOB Bank, later opgegaan in Dexia Bank en ondertussen een derde leven begonnen als Belfius Bank. Drie jaar ervaring in de sociaal juridische actualiteit, loon- en personeelsadministratie en een SAP implementatie later maakte ik de overstap naar SD Worx.

Bij SD Worx had ik het onmetelijke genoegen de grootste en meest uiteenlopende klanten te servicen. Deze bedrijven waren actief in de media, bank en verzekeringen, geneesmiddelen, gastransport, aluminiumverwerking… Arbeiders, bedienden, bestuurders… Ik voerde er opdrachten uit als payroll advisor, payroll consultant en projectleider.

Na 7 jaar consultancy omzwervingen startte ik als uitloper van een consultancy opdracht een nieuw en boeiend hoofdstuk in mijn carrière bij de Vlaamse Media Maatschappij als HR Services Manager. Een nieuwe uitdaging die me langs payroll naar comp&ben voerde en verder langs fleet management, een nieuwe AX implementatie, personeelsplanning en budgettering…

En nu… sta ik met veel logica en verbeeldingskracht klaar… voor u!

Will I advise you?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *