Dave Bogaerts

Dave Bogaerts

be advised by me?

“Me” is Dave Bogaerts, 44 jaar, partner van Kathleen, papa van Lore en Stijn en ondertussen meer dan 20 jaar waardevolle ervaring in HR.

Mijn carrière startte ik bij BACOB Bank, later opgegaan in Dexia Bank en ondertussen een derde leven begonnen als Belfius Bank. Drie jaar ervaring in de sociaal juridische actualiteit, loon- en personeelsadministratie en een SAP implementatie later maakte ik de overstap naar SD Worx.

Bij SD Worx had ik het onmetelijke genoegen de grootste en meest uiteenlopende klanten te servicen. Deze bedrijven waren actief in de media, bank en verzekeringen, geneesmiddelen, gastransport, aluminiumverwerking… Arbeiders, bedienden, bestuurders… Ik voerde er opdrachten uit als payroll advisor, payroll consultant en projectleider.

Na 7 jaar consultancy omzwervingen startte ik als uitloper van een consultancy opdracht een nieuw en boeiend hoofdstuk in mijn carrière als HR Services Manager bij een gekend Vlaams bedrijf. Een nieuwe uitdaging die me langs payroll naar comp&ben voerde en verder langs fleet management, een nieuwe HR IT implementatie, personeelsplanning en budgettering…

En nu… sta ik met veel logica en verbeeldingskracht klaar… voor u!

Will I advise you?